La web dels gegants i Capgrossos de la Ciutat es prepara per Festa Major Major

18 de juliol de 2015

Després de gairebé tres anys la web dels Gegants i Capgrossos de la Ciutat ha estat completament renovada, no només en disseny, sinó també amb textos i informació.

Amb la nova web les imatges i fotografies prenen un paper protagonista, que juntament amb la nova estructura, ajuda a que el nou portal web sigui molt més senzill i dinàmic.

A més, de continuar presents tots els apartats de l'antiga pàgina web com "Les Figures", "Els Balls", etc.; i apareix com a novetat un nou apartat anomenat "La Convidada" on a part de trobar tota la informació sobre la nostra diada que celebrem durant la Festa Major, i apareixeran totes les poblacions que ens han visitat des del 1998 durant la Festa Major de Blancs i Blaus de la Ciutat.

Més endavant està previst anar afegint nous apartats amb tota la informació i fotografies dels actes propis que celebren els Gegants de la Ciutat, com la Diada de Sants Metges i l'Anada al Pregó de les Festes de l'Ascensió.

Així doncs a partir d'avui, ja podeu entrar i cercar tota la informació, imatges i fotografies que aglutina la nova pàgina web dels Gegants i Capgrossos de la Ciutat.

Passeu i disfruteu!